Yoga & Dans

Reis door de chakras met yoga & dans

yoga en dans met Pankaja

Yoga en dans door de chakra’s workshop met Pankaja Ester Buitendijk

vrijdag 23 mei 2014, van 19.30- 22.30 uur

Kosten € 15,- per persoon

Je wordt getrakteerd op een drie uur durende workshop waar je kennis maakt met alle energieknooppunten in je lichaam. Die worden chakra’s genoemd, waarover Pankaja enige toelichting zal geven.  De workshop mag je zien als een reis door je lichaam. Je gaat al je chakra’s ontdekken en ervaren en je gaat merken dat dit echt sensationele effecten zal opleveren. In het eerste deel gebruiken we daarvoor yogaoefeningen, relaxatie en een mantrameditatie. Vervolgens gaan we over naar dans, zowel in contact met de ander als alleen.

Het praktische deel en de eigen ervaring en beleving staan centraal.  Plezier en genieten voeren de boventoon. Ervaring met dans of yoga is niet noodzakelijk, iedereen kan er aan meedoen binnen zijn of haar eigen mogelijkheden. Deelnemers aan deze workshop ondervinden doorgaans een weldadig effect;  de energie die vrijkomt werkt door in alle aspecten van iemands leven, zowel het lichamelijke, het emotieleven, het mentale als het spirituele leven. Voor wie verkeert in een fase met grote veranderingen kan het extra actief zijn en verlichting geven om deze veranderingen te realiseren.

 

Je kunt je voor deze workshop aanmelden bij Geny: info@genytrakteert.nl of 06-50569383

Meer informatie over Pankaja en haar activiteiten: http://www.lotuskundaliniyoga.nl/

Willeke Huijsmans schreef na de workshop:Het leven giert weer door mijn lijf. Dansen en yoga houdt mij met mijn voeten op de grond en brengt de dingen binnen en buiten mij in beweging. En mijn hart gaat luidkeels zingen van mensen die met passie werken. Zoals Pankaja. Yoga en dans van Lotus Kundaliniyoga. Actief, grensverleggend. Zij baseert haar lessen op haar eigen proces, waardoor ze doorleefd en echt zijn. Pankaja you really rock.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *