Vegadaten

Vegadaten – ook voor vriendschap!

Zaterdag 28 juni 2014 in Gouda

Gastvrouw Geny Wuestman en de deelnemers aan haar speeddates hebben de smaak te pakken gekregen. Lees de hartverwarmende reacties na de Paasspeeddate hier. We noemen het nu gewoon Vegadaten. Omdat het minder speedy en meer diepgaand is dan speeddaten. En omdat het op Vegadates, naast liefde, ook om vriendschap en ontmoeten draait. Introducés zijn welkom!

Begin de zomer goed…
…en ontmoet! Deze keer zal (een deel van) het daten buiten plaatsvinden als het mooi weer is. Er zijn weer nieuwe vragen en oefeningen als hulpmiddel om elkaar een beetje te leren kennen.
Koffie, thee en hapjes zijn nu bij de prijs inbegrepen! Na afloop kun je eventueel met elkaar de gezelligheid elders voortzetten.

Het speciale van de speeddates van Geny Wuestman
Bij veel speeddates blijft een kennismaking hangen in oppervlakkige gesprekken. Niet iedere deelnemer beschikt immers over de moed of vaardigheid om persoonlijke zaken aan de orde te stellen. Terwijl dat toch eigenlijk is waar je graag meer over zou willen weten. Je wilt die ander echt leren kennen en natuurlijk is het ook fijn als anderen interesse in jouw persoon stellen. Aan die behoefte wordt met de aanpak van Geny helemaal voldaan.
Aan ieder vierpersoonstafeltje wordt tijdens iedere ronde een opdracht gegeven die in het teken staat van het uitwisselen van kwaliteiten die rechtstreeks verband houden met de personen die tegenover je zitten. We zeggen er wel bij dat het uiteraard aan ieder vrij staat om tijdens zo’n ronde gebruik te maken van die faciliteit. In de praktijk blijkt vrijwel iedereen het een verrijking te vinden. De opdrachten leiden tot verdiepende gesprekken.

Matchmail
Aan het eind van de sessie kunnen de deelnemers hun favoriet(en) noteren op een formulier. Geny checkt vervolgens of er wederzijdse belangstelling is en noteert de matches. Je krijgt via een mail te horen óf en met wie je een match hebt: de matchmail. Wat daarna gebeurt is up to de deelnemers. Tot nu toe levert het prachtige vriendschappen op, soms alleen een keertje leuk uit eten of koffie drinken, en van tijd tot tijd zien we een koppel ontstaan.

Geny weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen. Dit resulteert in een hoog percentage matches.
Na afloop is het natuurlijk mogelijk om samen nog wat te ondernemen, zoals uit eten gaan. Vorige keer was dat voor een flinke groep een welkome afsluiting. Je ontvangt tips voor restaurantideeën.

We zien je graag!

Voor wie: Vegadatesleden, introducés en geïnteresseerden. Ook voor vriendschappelijk contact!
Hoe laat: Inloop 13.45u, aanvang 14.00u, einde 17.00-17.30u
Prijs: €17,50 p.p. (ook de introducés uiteraard) incl. hapjes én koffie en thee.
Locatie: Prins Willem Alexander kazerne, de Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda
Vragen/informatie: e-mail Vegadates
Tel. Geny: 06-50569383
Inschrijven en betalen met iDeal: http://evenementen.vegadates.com/vegadaten-28-juni-2014 

    
    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *