Van Boventallig naar ZZP’er

Donderdag 25 juni 2015

 Profileren met Impact, Van boventallig tot ZZP’er

11002684_1049104905115198_3824661786987311513_o

Van boventallig naar zzp’er. Profileren met Impact ,

Deze workshop is bedoeld voor mensen die gaan starten met hun eenmanszaak en meer werk willen maken van hun profilering. Een van de uitdagingen als nieuwkomer op de ZZP –markt is het jezelf (goed)  in de etalage zetten. Startende ondernemers die hun zoektocht naar “Wie ben ik als ondernemer” kracht willen bijzetten en zichzelf stevig willen profileren, zijn hier helemaal op de goede plek.

 

De workshop is gebaseerd op het concept van pitchtrainer Rob Overgaauw en NLP Master Ton Sterk. In het ochtenddeel word je getraind in de essentiële componenten van jouw presentatie, gebaseerd op vragen zoals: wie ben ik, wat kom ik brengen,  waarmee maak ik het verschil, mijn X factor, waarom mag een potentiele klant mijn propositie als een onderscheidend aanbod zien.

 

In de praktijk onder de kleine miljoen zzp ers blijkt dat het werven van nieuwe klanten  als een van de lastigste uitdagingen wordt ervaren. Een goed verhaal wat jou aantrekkelijk maakt is daarom heel belangrijk. En echt onderscheidend zijn vraagt om zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en meer dan uitstekende presentatievaardigheden.

In deze workshop leer je de basis kneepjes van het profileren van wat voor jou nodig en relevant is.

 

Voor wie echt durft is er de mogelijkheid om zijn of haar pitch op video op te laten nemen. Je kunt dit filmpje dan gebruiken als salespitch-film. Bewezen is dat een filmpje een enorm veelvoud aan aantrekkingskracht heeft boven geschreven teksten.

 

Er is plaats voor  12 deelnemers. Omdat we voor deze doelgroep nog in een pilotfase verkeren hebben we het behoudens een bijdrage in de lunchkosten gratis aangeboden.

Wanneer? 25 juni 2015

Tijden

inloop 09:30, start programma 10:00

einde programma: 16:30 uur

Locatie: De Balzaal, Prins Willem Alexanderkazerne, groen van Prinsterersingel 44 2805 TE Gouda

Kosten: bijdrage lunch: 10,00

De trainers

Rob Overgaauw is HR specialist en filmmaker met meer dan 30 jaar ervaring in werving- en selectie en sinds 4 jaar actief met het trainen in en opnemen van video pitches en CV’s op video. Hij zal je inzicht verschaffen in je eigen mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt en nog belangrijker: hoe je die droombaan kunt veroveren.

Ton Sterk is master NLPtrainer en gespecialiseerd in levensgeluk. Als geen ander weet hij mentale blokkades te detecteren en op te lossen.

Samen met Rob Overgaauw werkt Ton Sterk aan een programma voor werkzoekende en ZZPér; het effectief profileren is daarbij het leerdoel.

Aanmelden? Neem contact op met Rob Overgaauw bel 06-22994804 of mail robovergaauw@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *