TaiChi

Robert van Lente verzorgt in juli weer een workshop in De Balzaal

Speciaal voor zijn workshops in zowel binnen als buitenland heeft Robert van Lente een korte Taichi vorm ontwikkeld. Deze is binnen enkele uren te leren. Zijn doel: Taichi voor iedereen bereikbaar maken. Wie zich deze vorm eenmaal heeft aangeleerd kan er een heel leven plezier aan beleven en oneindige verdieping in creëren.

De vorm opent specifieke meridianen die je energie en concentratie en immuun systeem versterken. Het is daardoor een uitstekend middel voor onderhoud voor rug, nek, Kans (RSI) en schouder problemen. Tevens verbetert het de balans, zowel fysiek als innerlijk. Wanneer je aan het begin of eind van de dag je Taichi vorm doet, kom je dichter bij jezelf en de bron van je eigen energie en Zijn.

Drie tot zes minuten per dag beoefening van deze vorm is al voldoende. Een mooie investering in jezelf en dus in je gezondheid. Een mooie kans om te besparen op je ziektekosten premies, om maar een voordeel te noemen.

Bij de reguliere vormen neemt Taichi al gauw een half jaar tot een jaar in beslag. Zelfs als je wekelijks een taichi les volgt om een vorm te leren. Met de door Robert ontwikkelde vorm hoef je niet wekelijks de deur uit om een taichi klas bij te wonen. Het is een taichi vorm voor iedereen binnen handbereik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *