Solliciteren met impact

Solliciteren met impact dagworkshop 

Solliciteren met impact

Donderdag 11 juni

inloop 09:30, start programma 10:00

einde programma: 16:30 uur

Locatie: De Balzaal, Prins Willem Alexanderkazerne, groen van Prinsterersingel 44 2805 TE Gouda

kosten: bijdrage lunch: 10,00

 

workshop solliciteren met impact

 

Deze workshop is bedoeld voor mensen die meer werk willen maken van hun sollicitatie. Mensen die hun zoektocht naar nieuw of ander werk kracht willen bijzetten zijn hier helemaal op de goede plek.

De workshop is gebaseerd op het concept van pitchtrainer Rob Overgaauw en NLP Master Ton Sterk. In het ochtenddeel word je getraind in de essentiële componenten van jouw presentatie, waaronder: wie ben je, wat kom je brengen,  waarmee maak jij je onderscheidend, waarom mag een werkgever jou als grote aanwinst zien en wat is je droombaan of gewenste werkkring.

Het lijkt allemaal zo gemakkelijk, maar je hebt tegenwoordig veel concurrentie bij je sollicitatie. Echt onderscheidend zijn vraagt om zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en meer dan uitstekende presentatievaardigheden.

In deze workshop leer je de basiskneepjes van het profileren van wat voor jou nodig en relevant is.

Voor wie echt durft is er de mogelijkheid om zijn of haar pitch op video op te laten nemen. Je kunt dit filmpje dan gebruiken als CV-film. Recruiters zien jou echt eerder staan als dat filmpje er goed uit ziet.

 

Er is plaats voor  12 deelnemers. Omdat we nog in een pilotfase verkeren hebben we het behoudens een bijdrage in de lunchkosten gratis aangeboden.

 

Dit concept is op 6 mei 2015 uitgevoerd voor De Broekriem, in Arnhem

solliciterenDe trainers

Rob Overgaauw is HR specialist en filmmaker met meer dan 30 jaar ervaring in werving- en selectie en sinds 4 jaar actief met het trainen in en opnemen van video pitches en CV’s op video. Hij zal je inzicht verschaffen in je eigen mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt en nog belangrijker: hoe je die droombaan kunt veroveren.

Ton Sterk is master NLPtrainer en gespecialiseerd in levensgeluk. Als geen ander weet hij mentale blokkades te detecteren en op te lossen.

Samen met Rob Overgaauw werkt Ton Sterk aan een programma voor werkzoekende en ZZPér; het effectief profileren is daarbij het leerdoel.

Aanmelden? Neem contact op met Rob Overgaauw bel 06-22994804 of mail robovergaauw@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *