Profileren met Impact

11002684_1049104905115198_3824661786987311513_o

Profileren met Impact

Heel je leven lang kom je jezelf tegen. Vaak gebeurt dat in ontmoetingen met anderen. Dat kan zijn in een dating setting, bij sollicitaties, als je als zzp er je zelf moet verkopen aan potentiele klanten en veel meer. Er zijn ontelbare situaties waarin je jezelf moet laten zien om gewenste doelen te bereiken.

Wie het geluk heeft geboren te zijn met een groot charisma, een tomeloos zelfvertrouwen en de retorische vaardigheid van een literair kunstenaar heeft weinig hulp nodig. Die komt er wel in al zijn ontmoetingen. Maar wie dat allemaal niet heeft en toch behoefte heeft zichzelf zo aantrekkelijk mogelijk te laten zien om die doelen te bereiken…. die heeft wat uitdagingen te overwinnen. En die kun je natuurlijk prima aangaan met vallen en opstaan. Dat doen de meesten.

Voor degene die de natuur een handje willen helpen en dit leerproces willen versnellen is er goed nieuws. Er is een workshop die heet Profileren met Impact, waar je alle kneepjes van het profileren binnen een dag leert. En we gaan je ook een beetje fileren want we gebruiken een camera. Jouw pitch of wat voor boodschap je ook wereldkundig wilt maken hebt wordt opgenomen. We gaan een pitchfilm van je maken. Het mooie van deze aanpak is dat je niet alleen een waaaanzinnig leuk filmpje van jezelf meekrijgt, er is meer te halen.  Het leerproces via het camerawerk werkt namelijk als een soort snelkookpan. Er gebeurt zoveel in je dat je amper tijd hebt om daar over na te denken. En toch valt alles op de goede plekken. Jouw presentatie wordt mooi. Een heldere boodschap, precies wat nodig is voor je doel en een prachtige expressie.

Er zijn twee trainers, Rob Overgaauw die alles weet over communicatie, verkopen en het beste uit jezelf halen en Ton Sterk die als master NLP’er jouw knopen weet te vinden en meteen deblokkeert. Hun gezamenlijke goed op elkaar afgestemde aanpak zorgt voor een WAUW eindprodukt. Ze geloven zo sterk in hun aanpak dat ze een niet goed geld terug garantie geven. En dat is niet veel want je betaalt slechts € 60,00 en daar zit een royale lunch bij inbegrepen. Je bent de hele dag onder de pannen in een groep van max 12 deelnemers.

Wanneer? Op aanvraag

Tijden

inloop 09:30, start programma 10:00

einde programma: 16:30 uur

Locatie: De Balzaal, Prins Willem Alexanderkazerne, groen van Prinsterersingel 44 2805 TE Gouda

Kosten: nader te bepalen

De trainers

Rob Overgaauw is HR specialist en filmmaker met meer dan 30 jaar ervaring in werving- en selectie en sinds 4 jaar actief met het trainen in en opnemen van video pitches en CV’s op video. Hij zal je inzicht verschaffen in je eigen mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt en nog belangrijker: hoe je die droombaan kunt veroveren.

Ton Sterk is master NLPtrainer en gespecialiseerd in levensgeluk. Als geen ander weet hij mentale blokkades te detecteren en op te lossen.

Samen met Rob Overgaauw werkt Ton Sterk aan een programma voor werkzoekende en ZZPér; het effectief profileren is daarbij het leerdoel.

Aanmelden? Neem contact op met Rob Overgaauw bel 06-22994804 of mail robovergaauw@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *