Gooi je remmen los

Workshops “Gooi je remmen los”  

voor teambuilding, bedrijvenverenigingen of werkzoekenden

De meeste mensen zitten erg in hun hoofd en weten inmiddels vele tips en tricks. Rondlopen met een hoofd vol met informatie en adviezen heeft voor- en nadelen. De keerzijde is dat je jezelf wellicht speelruimte ontneemt.

Speelruimte die je nodig hebt om ook creatief en ongedwongen jezelf te kunnen zijn. Wie de balans vindt tussen bedachtzaam en doelgericht presenteren aan de ene kant en zichzelf ruimte geeft voor spontaniteit en creativiteit aan de andere kant, vergroot zijn slagingskans.

Met deze workshop(s) zet je de stap om jezelf authentieker te presenteren. Je staat sterker in je schoenen en je lef factor neemt toe.

En je zult het resultaat direct merken als je na de workshop met elkaar gaat netwerken.

Geny Wuestman, gastspreker en trainer, geeft deze workshop op een leuke, unieke, inspirerende, creatieve, activerende manier. Zij is gefascineerd door het werken met mensen. Als geen ander weet Geny jou in je kracht te zetten. Dat doet ze door haar deelnemers contact te laten maken met  het lichaam en gevoel. Mensen die oprecht zichzelf durven zijn krijgen meer voor elkaar en staan bewuster in het leven.

Door speelse uitnodigingen en inspirerende uitdagingen stimuleert Geny haar deelnemers om buiten de gebaande paden te gaan. Dat leidt er toe dat mensen anders gaan kijken en denken. Blokkades kunnen weg vallen en het wordt makkelijker om je privé en werkleven helemaal in te richten op de manier die jij wilt.

Door het faciliteren van aangename, gelijkwaardige en ongedwongen ontmoetingen ervaren haar deelnemers op een vanzelfsprekende manier verbinding  met zichzelf  en anderen. Dit heeft vervolgens een positieve uitwerking op het aangaan van contacten in het dagelijkse leven. Of het nu gaat om de buurvrouw, een familielid, een recruiter of collega

Even weg van die dagelijkse stress, het gepieker en de verplichtingen? “Gooi je remmen los” helpt jou om dichterbij jezelf te komen, zodat je meer plezier kunt ervaren in alles wat je doet.

Ben je geïnteresseerd?

Bel of mail Geny 06-50569383 of info@gooijeremmenlos.nl

Meer over Geny Wuestman