Free dance hours

 

20 november 2020   Free Dance Hours

We mogen na enige verwarring over de nieuwe regels toch  dansen in de zaal, alhoewel het op 20 november weer anders kan zijn.

Hoe gaat dansen in de zaal? We mogen dansen in groepjes van vier. Binnen de groepjes mag op 1 1/2 meter afstand van elkaar met elkaar worden gedanst. Er mogen meerdere groepjes van vier dansen in de zelfde ruimte (maximaal 30 personen). De zaal zal worden onderverdeeld in vakken, aangegeven door markeringen op de vloer. Je moet dus in je vak blijven. We volgen de Veilig dansen richtlijnen.

free your mind
free your dance
free your friday

Hoe zou het zijn om op vrijdagavond de werkweek van je af te schudden en het weekend in te dansen? Op deze avond kun je het allemaal laten gebeuren. Urenlang lekker los gaan en in iedere vezel voelen dat je leeft! DJ Ybbor heeft een gevarieerde draailijst. Laat je verrassen. We starten om stipt 20.00 uur.

Tijd:
Free dance hours: 20.00 – 22.15 uur

We dansen in De Balzaal. Je dient je vooraf aan te melden en je aan de Veilig dansen richtlijnen  van Dans en Leef te houden. Bij bevestiging dat er nog plek is kun je betalen met de betaal-link.

Prijs 12,50

Waar?
De Balzaal in de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne
Groen van Prinsterersingel 44
2805 TE Gouda

Meer info
Bij Free Dance Hours dans je op blote voeten en in gemakkelijke kleding. Er wordt niet gesproken. Voel de vrijheid om alleen te dansen of samen (op 1 1/2 m afstand) als dat voor jullie prettig is.

De organisatie is in handen van Geny Wuestman, DJ Ybbor en Henri Surquin

Meer info en aanmelden: 06-50569383 of geny@dansenleef.nl

Elke derde vrijdagavond van de maand is er Free dance hours