Biodanza

Er wordt heel veel gedanst in de Balzaal:

‘Dans en leef’ heeft drie Biodanza groepen voor mensen met ruime Biodanza ervaring  en vanaf september 2019 twee groepen voor beginnende Biodanza dansers

Groepen voor beginnende Biodanza dansers

Wil je met Biodanza kennis maken? Kom dan naar één van de nieuwe Biodanza groepen. In september starten er twee wekelijkse groepen. Deze groepen zijn voor beginnende Biodanza dansers of dansers die tot nog toe alleen op feesten hebben gedanst.

Op donderdag   biodanza groep voor vrouwen met Geny Wuestman.

Tijden 9:45 – 11:45 uur, inloop 9: 25 uur

Op woensdag  biodanzagroep voor iedereen (volwassenen)  met Ingrid Steen.

Tijden 20:00 – 22:00 uur, inloop 19:40 uur

Je kunt je  aanmelden om te komen dansen. Bel 06-50569383 of mail geny@dansenleef.nl

Je kunt gebruik maken van speciale introductiekaart voor mensen zonder Biodanza ervaring :  € 100,- voor de eerste 8 lessen of  € 40,00 voor de eerste 3 lessen. Deze kaart is dan opeenvolgende keren geldig (m.u.v. vakanties). Om echt te ervaren wat biodanza met je kan doen raden we aan om meerdere keren te komen dansen.

Wil je  meer vrijblijvend kennismaken? Dan kun je de eerste les meedoen voor €12,50

Meer informatie over de kennismakingsgroepen

Groepen voor mensen met ruime Biodanza ervaring:

Meer Biodanza

Er staan er regelmatig dansavonden met Biodanzaworkshop en dj,  losse avondworkshops, jaargroepen, dansdagen, weekenden vakanties gepland.

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het Biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is Biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes en in comfortabel zittende kleding.

Lieve groet, Geny

Meer info www.dansenleef.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *