Biodanza

In de zomervakantie van 2021 kun je kennismaken met biodanza tijdens de Dans en leef zomercursus die op dinsdagavonden wordt gegeven. Meer informatie

Ervaren biodanzadansers uit de wijde omtrek zijn welkom om op donderdagavonden in de zomervakantie mee te dansen tijdens de Zomerdanza-avonden.

Na de zomervakantie 

‘Dans en leef’ heeft drie biodanzagroepen voor mensen met ruime biodanza-ervaring   en één groep voor beginnende biodanzadansers.

Wil je na de zomervakantie met biodanza kennis maken? Op vrijdagavond 3 september is het de eerste les na de zomervakantie van de vrijdagavond groep.  De les is gratis voor nieuwe dansers.  Deze vrijdagavondgroep  is voor beginnende biodanzadansers of voor wie het fijn vindt om de basis van biodanza (nog eens) te ervaren.

Tijden 20:00 – 22:00 uur, inloop 19:40 uur

Je kunt je  aanmelden om te komen dansen. Bel 06-50569383 of mail geny@dansenleef.nl

Je kunt daarna gebruik maken van speciale introductiekaart voor mensen zonder biodanza-ervaring :  € 100,- voor de eerste 8 lessen of  € 40,00 voor de eerste 3 lessen. Deze kaart is dan opeenvolgende keren geldig (m.u.v. vakanties). Om echt te ervaren wat biodanza met je kan doen raden we aan om meerdere keren te komen dansen.

Meer informatie over de kennismakingsgroep

Groepen voor mensen met ruime Biodanza ervaring:

Meer Biodanza

Er staan er regelmatig dansavonden met biodanzaworkshop en dj,  losse avondworkshops, jaargroepen, dansdagen, weekenden vakanties gepland.

Biodanza nodigt je uit om dans, muziek en emoties samen te laten smelten tot een innerlijke belevenis. Wie zich laat raken door de muziek ervaart dat gevoel vanzelf wordt omgevormd in beweging. Het biodanza systeem heeft een helende en vitaliserende uitwerking met positieve effecten op je gezondheid en welzijn. Het is een prachtige bron voor meer plezier en persoonlijke groei.

Voor mensen die denken dat ze niet goed kunnen dansen is biodanza een verademing. Er leeft een danser in iedereen. En iedereen is welkom, mannen en vrouwen van alle leeftijden. We dansen op blote voeten of zachte dansschoentjes en in comfortabel zittende kleding.

Lieve groet, Geny

Meer info www.dansenleef.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *