2 juli 2017 Daten ‘zonder oordeel’

 daten-zonder-oordeel2-juli-poster 

Al vijf jaar mogen wij gebruik maken van de schitterende voormalige officiersmess van de Prins Willem Alexander kazerne in Gouda.

We vieren het vijf jarig bestaan graag met jou er bij. Met veel van wat wij (Rob Overgaauw en Geny Wuestman) de afgelopen jaren samen hebben neergezet.

Ben je single en lijkt het je leuk met andere singles in contact te komen? Om leuke gesprekken te voeren, beetje rond te kijken en fijne contacten op te doen…? Misschien is het de start van iets wat je een zaadje kunt noemen. Wij bieden graag die plek waar het goed is om te zaaien. En hoe vruchtbaar die is en welke vormen zich ontsluiten….dat is een verrassing.

 

In de ander ontmoet je jezelf

 

Toveren kunnen we niet. Wat we wel kunnen is het beïnvloeden van de omstandigheden, het lot een beetje jouw kant op duwen. Dat doen we door het creëren van een ontmoetingsplek met een hele fijne ambiance. Een plek die zich er helemaal voor leent om anderen te ontmoeten. Een plek waar je geïnspireerd wordt om veel van jezelf te laten zien. In dat ontmoeten zit het grote geheim opgesloten. Daar kom je niet alleen die ander tegen maar ook jezelf.

 

Of jij die ene speciale persoon tijdens ons programma zult gaan ontmoeten is dus nog een vraag. Zeker is dat je veel speciale mensen zult gaan ontmoeten. En daar ben jij er een van. Wij gaan er alles aan doen om jou een onvergetelijke middag te bezorgen.
Aanmelden
Het speciale van daten bij   Geny Wuestman
Bij veel datingevents blijft een kennismaking hangen in oppervlakkige gesprekken. Niet iedere deelnemer beschikt immers over de moed of vaardigheid om persoonlijke zaken te delen.

Geny pakt dit anders aan. Ze creëert met de deelnemers een energieveld waarmee het leggen van contacten, het verbinden en het delen van persoonlijke dingen op een natuurlijke manier verloopt. Het gaat vanzelf.

 

Maar je wilt die ander echt leren kennen en natuurlijk is het ook fijn als interesse in jou wordt gesteld. Aan die behoefte wordt met de aanpak van Geny helemaal voldaan.

Ontmoeten ‘zonder oordeel’
De nadruk ligt op elkaar ontmoeten ‘zonder oordeel’.
Geny noemt het biocentrisch daten*: “Onderzoek vanuit nieuwsgierigheid, vanuit een open houding wat voor moois er aan die ander te ontdekken valt. Laat je verrassen.”
In meerdere rondes van 20 minuten, aan tafeltjes van vier, krijg je met behulp van zeer laagdrempelige opdrachten de gelegenheid elkaar beter te leren kennen.

*Geny: “Het woord biocentrisch (het leven staat centraal) komt voort uit een toenemende behoefte in de samenleving aan meer afstemming en zingeving. De essentie is: alles heeft recht op een plek, om te zijn. In iedere ontmoeting begroet je elkaar op uiterst integere wijze. Onbevooroordeeld en ontvankelijk. […] Je voelt je perfect zoals je bent.”

Matchmail
Aan het eind van de sessie kunnen de deelnemers hun favoriet(en) noteren op een formulier. Geny checkt vervolgens of er wederzijdse belangstelling is en noteert de matches. Je krijgt via een mail te horen óf en met wie je een match hebt: de matchmail. Wat daarna gebeurt is up to de deelnemers. Tot nu toe levert het prachtige vriendschappen op, soms alleen een keertje leuk uit eten of koffie drinken, en van tijd tot tijd zien we een koppel ontstaan.

Geny weet een ieder op zijn of haar gemak te stellen. Dit resulteert in een hoog percentage matches.
Na afloop is het natuurlijk mogelijk om samen nog wat te ondernemen, zoals uit eten gaan. Je ontvangt tips voor restaurantideeën.

Voor wie:

Voor iedereen die nieuwe mensen wil  leren kennen, ook voor vriendschappelijk contact!
Hoe laat:

Inloop 12.45u, aanvang 13.00u, einde 17.30-18.00u
Prijs incl. hapjes én koffie/thee/water:
Bij aanmelding t/m  23 juni: €20,00 p.p.
Bij aanmelding na  23 juni: €22,50 p.p.
Locatie: Prins Willem Alexander kazerne, de Balzaal, Groen van Prinsterersingel 44, 2805 TE Gouda
Vragen/informatie:    info@smulspeeddate.nl  
Aanmelden

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *