Video liefdes boodschap

28 september Alles is Liefde dag

Hoe breng ik mijn liefdesboodschap in de wereld? door coach en video biografist Rob Overgaauw

Gratis workshops: 10.00 – 11.00  en 14.15 -15.15 uur

Tijdens de dag van de liefde geeft Rob gratis workshops. Hij nodigt de belangstellende uit  een liefdesboodschap te vertellen.

Dat kan zijn een ode aan een ex geliefde, diens vader of moeder, of een familielid die ver weg woont, een geheime liefde, aan jezelf of aan moeder aarde . Iedereen kent wel een iemand met wie hij of zij iets speciaals wil delen of de liefde wilt betuigen. In deze workshop word je eerst getraind in de kracht van expressie, effectief stemgebruik en het leggen van passie in de boodschap.

Daarna wordt je geholpen om het verhaal compact en pakkend te maken. En dan is het go! Voor de camera wordt het verhaal opgenomen. Vervolgens wordt dat op een Youtube kanaal gezet en ontvangt de brenger van het verhaal de (verborgen) link die in principe verzendklaar is voor de gelukkige ontvanger.

Rob Overgaauw

Rob Overgaauw heeft in zijn professionele leven altijd gewerkt met mensen. Het draaide dan meestal om performance, persoonlijke ontwikkeling en rendement uit arbeid.  Recent is hij begonnen om vooral het menselijk talent en het verhaal achter de mens te zoeken om dit vervolgens in beeld te brengen. Dat levert de meest prachtige films op, zowel promotionele films als biografische films van “gewone” Nederlanders.

Hij weet mensen voor zijn videocamera op een bevlogen manier te laten vertellen over alles wat hen onderscheidend maakt. Deze filmpjes worden on line gezet en trekken nieuwe klanten.  Het zijn vooral professionals: zzp ers die een filmpje gebruiken om extra aandacht voor hun diensten te krijgen. Maar ook bedrijven hebben inmiddels de weg naar hem gevonden voor een bedrijfspromotiefilm waar human interest het verschil maakt.

Behalve professionals werkt Rob ook met particulieren. Hij is geïnspireerd door mensen als Felderhof om het levensverhaal van de persoon vast te leggen. Hij doet dat nu met particulieren, overwegend senioren, voor wie hij de biografie laat herleven. Met de vakkundige wijze waarop hij mensen weet te raken komen soms herinneringen boven die ver weggezakt waren. Als dat op een dynamische wijze in beeld wordt gebracht krijg je een heel mooi levensverhaal op film. Daar hoef je wat Rob betreft geen bekende Nederland voor te zijn. Iedereen heeft immers een persoonlijk verhaal dat het verdient om wereldkundig gemaakt te worden.

www.robovergaauw.nl

www.elevatorpitchonline.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *