Relatietherapeut Jantien van Dijk

28 september  Alles is liefde dag in de kazerne van Liefde

workshop Geluk is maakbaar: Liefde geven door vergevendoor relatie therapeut Jantien van Dijk

10-00-11.00 uur gratis  en 15.30-16.30 uur € 5,- per deelnemer

Wie ben je als persoon en welke dingen vind je lastig?

Sta eens stil bij wie je bent. Zit je goed in je vel of heb je het gevoel dat er iets ontbreekt. Binnen relatietherapie zijn veel mensen gaan begrijpen waarom ze het gevoel hebben dat er iets wezenlijks ontbreekt.

In liefde geven door te vergeven ga je inzien wat voor rol je hebt gehad en wie je eigenlijk bent. Door het doen van een praktische oefening krijg je snel inzicht in wat jij nodig hebt om dichter bij jezelf te komen. Doordat je anders naar jezelf gaat kijken kun je gelijk beginnen.

GirlfriendsEmbracing Couple

Relatietherapie

De Relatietherapie geeft een ieder inzicht in waar men vandaan komt en hoe u gewend bent om te reageren of te handelen. Soms komt u in een relatie op een punt dat uw “oude manier van doen” u niet oplevert wat u zou willen. Dat merkt u in de betreffende relatie als er bijvoorbeeld steeds onenigheid is over terugkerende onderwerpen zonder dat er oplossingen voor komen.Binnen de Relatietherapie wordt vooral besproken wat uw wensen zijn. Waar wilt u vaardiger in worden? Met elkaar wordt een plan gemaakt hoe u daaraan kunt werken.De Relatietherapie geeft handvatten waar men praktisch mee verder kan. Onderwerpen die de revue passeren zijn alle onderwerpen die spelen binnen een relatie. Te denken valt aan:
-Geldzaken,
-Sexualiteit,
-Communicatie,
-Grenzen etc.
Melon-Loving Girl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *