Biodanza met Renée Mars

28 september 20.00 – 22.00 uur Biodanza workshop met Renée Mars in De Balzaal

Een Biodanza workshop met Renée Mars:

Dance Biodanza

Laten we liefhebben

 Stel dat we ons bij elke vraag, elk dilemma, elk conflict in ons leven de vraag te stellen: Wat zou liefde nu doen?

Elke beslissing die door liefde wordt ingegeven, is een beslissing vanuit het hart en zal zo min mogelijk mensen schaden. Want liefde wil niet schaden. Liefde wil het beste resultaat voor alle betrokkenen.

Ieder van ons heeft altijd toegang tot de bron van liefde. De bron van liefde is namelijk altijd daar waar jij je bevindt.

In deze workshop dompel je onder in de bron van liefde en kun je de antwoorden vinden die liefde jou aanreikt.

Leve de liefde!

Kom dansen en de liefde vieren!

Renée Mars:   ik heb ruime ervaring (7 jaar) als Biodanzadocent. Ik geef wekelijks les in Utrecht en Culemborg. Daarnaast geef ik een Biodanza jaartraining over Verlangen voor mensen met Biodanza-ervaring. En regelmatig organiseer ik Biodanzafeesten in Zaltbommel en Culemborg. Voor meer info kijk op www.ontdek-biodanza.nl

“Hoe ik ook mijn best doe Liefde te verwoorden ik ben sprakeloos als ik haar ervaar” Rumi

Een avond heerlijk dansen, in contact komen met jezelf en de ander ontmoeten.

Biodanza is in beweging komen, letterlijk en figuurlijk, op de klanken van Salsa, Jazz, Pop, Klassieke en Afrikaanse muziek.

De dans en muziek bieden een prachtige gelegenheid om jezelf te ontdekken. In Biodanza kun je jouw vitaliteit ervaren. Ook kun je ontdekken waar jouw hart sneller voor gaat kloppen. Het nodigt uit om expressie te geven aan wie jij bent. En het nodigt je uit de ander te ontmoeten op een bijzondere manier, zonder woorden, in de dans. Dit is wat Biodanza je biedt in verschillende dansen: ritmisch en energiek, melodisch of verstild.

Je danst op jezelf, met zijn tweeën of in een groep. Voor Biodanza hoef je niet te kunnen dansen, het gaat niet om het aanleren van passen. Het gaat om uitdrukking geven aan wat er nu in je leeft. Biodanza haalt je uit je hoofd en brengt je in je lichaam en vooral in je hart.

Biodanza is voor iedereen, man en vrouw, jong en oud, single en getrouwd, met gebrekkige ruggen of gebroken harten, workaholic of huismus.

In de Balzaal is het heerlijk dansen op je blote voeten op de geweldige parketvloer!

22.00 – 24.00 uur DJ René in De Balzaal (vrijwillige bijdrage)

Na de workshop is het tijd om te chillen of verder te swingen met DJ René (Verlaan)

Geny Wuestman organiseert 2 x per maand op zaterdag (meestal 2e en 4e zaterdag an de maand) een dansavond en op zondagen een dansmatinee (vaak 1e van de maand). Bovendien is ze samen met Ingrid Steen in april 2013 gestart met een wekelijkse Biodanzagroep voor beginnende Biodanza dansers en mensen die wel eens in een wekelijkse groep willen dansen. De groep staat ook open voor de gevorderde danser.

Meer info: 06-50569383 of mail info@dansenleef.nl en www.dansenleef.nl

De website van de dansevenementen is Liefdeblog.nl

Agenda met Biodanza feesten en matinee’s

aanmelden en info:  06-50569383 of  geny@dansenleef.nl

Locatie

De Balzaal van de voormalige Prins Willem Alexanderkazerne

Groen van Prinsterersingel 44

2805 TE Gouda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *