Joanika Ring Non-dualiteit

28 september 15.30 – 16.30 uur entree € 5,-

lezing Je bent liefde, je bezit geen liefde door Joanika Ring leraar Non dualiteit

Tijdens de dag van de liefde doet Joanika een boekje open over haar visie op liefde en geeft aan hoe deze manier van kijken voor iedereen die daar voor open staat een verruiming van de kijk op het leven en de liefde kan betekenen.

Aanrader: Joanika Ring speelt mee in de film Alles over Niets die op 14 september om 13.55 uur op RTL 4 wordt uitgezonden.

Joanika Ring: “Alhoewel leermeesters in Advaita Vedanta elk een eigen leven en achtergrond hebben, hebben zij één ding met elkaar in gemeen. Zij zijn geen leermeester geworden, ze waren het altijd al. Het zoeken begint pas op het moment waarop we alles hebben geprobeerd en gek genoeg nog niet tot vervulling zijn gekomen. Dan pas stellen we de wezenlijke vraag: Hoe kan dat? De leermeester zal die inlichting geven zodra er uitdrukkelijk om gevraagd wordt. Tijdens de dialogen, die plaats vinden in de vorm van een vraag en antwoordspel, zal er op vele manieren telkens aangetoond worden, dat de vraagsteller zich identificeert met iets wat hij of zij niet is. Advaita-vedanta is een wetenschap, die als enige het “ik-principe” onderzoekt. De herontdekking “wie of wat” we zijn, voorbij dát wat we de persoon noemen, waarin vreugde en pijn wordt ervaren, is de zelfrealisatie in een plotselinge en radicale verschuiving wég van het standpunt van waaruit voorheen werd waargenomen. Het waarnemen gebeurt niet meer vanuit een standpunt maar vanuit een onbeperkte ruimtelijkheid die alles wat erin verschijnt omvat en alles als zichzelf herkent. Angst en verlangen kunnen daarbinnen niet bestaan.”

Joanika Ring geeft door het hele land Satsangs waarin ze uitleg geeft over Advaita Vedata. Daarnaast geeft ze individuele coachingsessies voor mensen met uiteenlopende ontwikkelvraagstukken. Recent heeft ze meegespeeld in de film “Alles over niets”  die dit jaar is uitgebracht. Een prachtige film waarin deze eeuwenoude levensvisie op een toegankelijke wijze helder wordt gemaakt.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *